Flash News

POLITIKOFF

Dëshmi dhe detaje të reja nga gjyqi i Johnny Depp me Amber Heard

Dëshmi dhe detaje të reja nga gjyqi i Johnny Depp me Amber Heard

Në gjyqin e Johnny Depp me Amber Heard, ka dëshmuar dhe motra e kësaj të fundit. Ajo tha në dëshminë e saj se Johnny Depp e kapi Heardin nga flokët dhe e goditi në fytyrë në mënyrë të përsëritur kur ata ishin të martuar.

Whitney Heard Henriquez, motra më e vogël e Heard tha se ajo jetoi me Heard dhe Depp gjatë marrëdhënies së tyre dhe se ajo e konsideronte Depp si një vëlla. Henriquez dëshmoi për një grindje në të cilën ajo pa Depp duke hedhur një kanaçe Red Bull në infermieren e tij, Debbie Lloyd, të cilën Lloyd e mohoi në dëshminë e saj. 

Depp e ka akuzuar Heardin se e ka shpifur atë në një shkrim të vitit 2018 për Ëashington Post. Në artikull, i cili u botua afërsisht dy vjet pasi ata u divorcuan, Heard e përshkroi veten si një “figurë publike që përfaqëson abuzimin në familje”. Megjithëse Depp nuk u përmend në artikull, ai pretendon se kjo i kushtoi asaj role fitimprurëse aktrimi. Gjatë dëshmisë së saj, vetë Heard e pranoi që artikulli ka qenë për Johnny Depp.

Dëshmi dhe detaje të reja nga gjyqi i Johnny Depp me Amber Heard

Heard ka paraqitur një kundërpadi për 100 milionë dollarë. Heard e ka akuzuar Depp-in se e ka abuzuar fizikisht dhe seksualisht gjatë gjithë marrëdhënies së tyre. Depp mohoi të ketë goditur ndonjëherë Heardin gjatë dëshmisë së tij. Ekipi ligjor i Depp ka akuzuar Heard si abuzuese në marrëdhënie.

Henriquez, e cila u ekzaminua nga avokatja e Depp, Rebecca Lecaroz, tha se ajo ndonjëherë sillej si një këshilltare martese dhe, nganjëherë, mbante anën e Depp në argumente. Lecaroz e pyeti Henriquez-in se pse ajo e mbështeti motrën e saj kur donte të qëndronte në marrëdhënien me Depp.

“Ju dëshironit që zonja Heard të qëndronte me zotin Depp edhe pasi e patë që e godiste, apo jo?”, - pyeti Lecaroz.

“Kjo është me të vërtetë thjeshtim i tepërt i diçkaje që nuk është aspak e thjeshtë. Përsëri, Amber ishte shumë e dashuruar, ashtu ishte edhe Johnny. Ajo më thotë se ajo dëshiron diçka. Pavarësisht nëse kam qenë dakord apo jo me të, nëse isha mirë apo jo me atë që ishte. duke ndodhur, nuk ishte vendi im”, dëshmoi Henriquez.

Anëtarët e jurisë dëgjuan gjithashtu dëshmi nga dëshmitarë të shumtë, duke përfshirë një grimier dhe një trajner aktrimi që punoi me Heard, i cili tha se e panë Heard me lëndime gjatë marrëdhënies së saj me Depp.

Dëshmitarë të shumtë thanë se e panë Heard-in me lëndime në fytyrë pas një grindjeje të majit 2016 që përfundimisht parapriu që Heard të merrte një urdhër ndalimi kundër Depp dhe çifti të divorcohej. Dëshmia e tyre bie ndesh me atë të dy oficerëve të policisë së Los Anxhelosit, të cilët dëshmuan më herët në gjyq se nuk panë lëndime të dukshme në fytyrën e Heard ose rrëmujë në shtëpinë e ish-çiftit.

Gjyqi sot nuk zhvillohet dhe as dy ditët në vijim por do të rikthehet të hënën.

Të fundit