POLITIKOFF

Dikur modele kopertinash, sot jeton në rrugë

Dikur modele kopertinash, sot jeton në rrugë

Lori Willson është modelja e cila dikur ishte pjesë e pasarelave dhe e kopertinave të revistave të fitnesit. Ish-modelja është parë duke bredhur rrugëve të Venecia Beach, teksa ka refuzuar ofertat për ndihmë.Dikur modele kopertinash, sot jeton në rrugë

"The Sun" shkruan se ish-modelja është shprehur duke thënë:

“Unë nuk kam folur me Jeremy. Unë nuk dua të flas me miqtë e mi, jam mirë. Nuk dua të më ndihmojë askush.”

Dikur modele kopertinash, sot jeton në rrugë

Loni u pa duke mbledhur plehra rrugëve të shtëpive që kushtojnë miliona dollarë. Modelja e pastrehë thotë se askush nuk interesohet për të dhe nuk i duhet askush, i ka të gjitha.

“Unë mund të jetoj vetë. Kam gjithçka që më duhet këtu. Askush nuk interesohet vërtet për mua dhe unë nuk dua t’i shoh, ata nuk duan të më shohin”.

Dikur modele kopertinash, sot jeton në rrugë

Dikur modele kopertinash, sot jeton në rrugë

 

 

Ditari politik

Të fundit