Flash News

POLITIKOFF

"Disnivel intelektual të ulesh me Anën dhe Shqipen", Dojna i përgjigjet komenteve të ndjekësve

"Disnivel intelektual të ulesh me Anën dhe Shqipen", Dojna i

Dojna Mema është bërë pjesë e diskutimit të rubrikës "Trotuar" në Top Channel, ku pjesë e panelit janë dhe ish-konkurrentet e "Përputhen" Ana dhe Shqipja.

Por kjo, sipas ndjekësve të Dojnës të një disnivel intelektual.

Një nga ndjekësit i shkruan moderatores së Top Channel:

“Si mund të të ulin krah Anës dhe Shqipes në diskutime, se kuptojnë ça disniveli i madh intelektual është?”

Teksa Ana i është përgjigjur duke thënë se:

“Nuk e besoj. Secili nga ne ka një bagazh nga pas i cili është aq sa i ndryshëm dhe interesant për t’u vendosur përballë. Të dyja vajzat që përmende kanë influencë të jashtëzakonshme në publik dhe përfaqësojnë njerëz të ngjashëm me to. Televizioni është i bukur se i ka të gjitha. Edhe kripën, edhe piperin edhe sheqerin. Përplasja e mendimeve, mentaliteteve të bën gjithmonë të reflektosh. Të gjithë shqiptarët e gjejnë veten në njërin prej karaktereve të asaj rubrike. Kjo është filozofia e “Trotuar” që diskutohet gjithmonë kaq shumë.”

"Disnivel intelektual të ulesh me Anën dhe Shqipen", Dojna i

 

Të fundit