Flash News

POLITIKOFF

"Çdo grua që njoh është abuzuar seksualisht", Keira Knightley: Edhe unë

"Çdo grua që njoh është abuzuar seksualisht",

Aktorja Keira Knightley ka dhënë një intervistë së fundmi për “Harper’s Bazaar”. Keira Knightley është shfaqur në kopertinën e kësaj reviste dhe ka bërë një deklaratë të fortë duke thënë që çdo grua që ka njohur është ngacmuar ose abuzuar seksualisht njëherë në jetë.

"Çdo grua që njoh është abuzuar seksualisht",

“As unë nuk bëj përjashtim nga ky grup. Është e tmerrshme sa shumë mundësi ju mohohen grave dhe ndihem shumë keq për këtë fakt. Akoma gjykohemi shumë."

"Çdo grua që njoh është abuzuar seksualisht",

Keira tha po ashtu gjatë intervistës se ka marrë një vendim të prerë për të mos u shfaqur më kurrë nudo në filma, apo skena seksi, që kanë në drejtimin e tyre regjisorë burra.

"Çdo grua që njoh është abuzuar seksualisht",

“Jam nënë dhe grua dhe nuk kam ndërmend të shfaqem para burrave që më shohin si objekt seksi."

Në ‘Twitter’ është ngjallur një diskutim i madh lidhur me deklaratat e aktores dhe shumë gra e vajza i kanë dalë në krah.

"Çdo grua që njoh është abuzuar seksualisht",

"Çdo grua që njoh është abuzuar seksualisht",

"Çdo grua që njoh është abuzuar seksualisht",

"Çdo grua që njoh është abuzuar seksualisht",

"Çdo grua që njoh është abuzuar seksualisht",

"Çdo grua që njoh është abuzuar seksualisht",

Të fundit