Flash News

POLITIKOFF

Dokumentari "në shtëpi" i Prince Harry-t dhe Meghan Markle do të vijë shumë shpejt në Netflix

Dokumentari "në shtëpi" i Prince Harry-t dhe Meghan Markle

"It’s Keeping Up with the Sussexes!"

Netflix më në fund do të sjellë Princin Harry dhe Meghan Markle me një dokumentar "në shtëpi me Dukën dhe Dukeshën e Sussex-it". Drejtuesit e Netflix do të dëshironin që seriali deri në fund të vitit të lidhej me kujtimet e shumëpritura të Harry-t, kampi i Sussex-it do të preferonte që ai të transmetohej vitin e ardhshëm.

Dokumentari "në shtëpi" i Prince Harry-t dhe Meghan Markle

"Koha është ende duke u diskutuar, gjërat janë në ajër," tha një prodhues.

Sussex-ët, të cilët nënshkruan për një marrëveshje shumë milionëshe me transmetuesin në vitin 2020 pasi u transferuan në SHBA, u ndoqën nga kamerat e Netflix kur shkuan në Holandë muajin e kaluar për Lojërat Invictus - lojërat globale të Harry-t për ushtarakët e plagosur. Netflix po bën një dokumentar për të, të quajtur "Zemra e Invictus".

Dokumentari "në shtëpi" i Prince Harry-t dhe Meghan Markle

Dokumentari "në shtëpi" i Prince Harry-t dhe Meghan Markle

Të fundit