POLITIKOFF

Donald Trump akuzon Meghan Markle për 'përdorim' e Princit Harry dhe për 'mosrespektim' ndaj Mbretëreshës

Donald Trump akuzon Meghan Markle për 'përdorim' e Princit

Donald Trump ka akuzuar Dukeshën e Sussex për "përdorim" të Princit Harry dhe për "mosrespektim" ndaj Mbretëreshës në një intervistë të gjerë. Duke folur për Nigel Farage të GB News në Florida, ish-presidenti i SHBA tha se nuk ka qenë një fans i Dukeshës së Sussex që nga "dita e parë".

Donald Trump akuzon Meghan Markle për 'përdorim' e Princit

Duke iu referuar Meghan-it, Trump tha: "Unë nuk jam një fans i saj. Nuk kam qenë që në ditën e parë. Mendoj se Harry është përdorur tmerrësisht dhe mendoj se një ditë do të pendohet."

Ai shtoi: "Unë mendoj se Harry është përdorur dhe është përdorur tmerrësisht."

"Mendoj se kjo ka prishur marrëdhënien e tij me familjen e tij dhe kjo e lëndon Mbretëreshën."

Në përgjigje të komenteve të Farage se Meghan përdorte dukeshën e Sussex-it për të shkruar letrën për të lobuar anëtarët e Kongresit, Trump tha: "Ajo po përpiqet të bëjë gjëra që unë mendoj se janë shumë të papërshtatshme".

Donald Trump akuzon Meghan Markle për 'përdorim' e Princit

GB News tha se ai i tha Farage: "Unë mendoj se ajo është shumë mosrespektuese për familjen mbretërore dhe më e rëndësishmja për mbretëreshën."

Komentet kritike të Trump ishin praktikisht të njëjta me ato që ai bëri në shtator 2020 kur ata mbështetën publikisht Joe Biden për president.

Donald Trump akuzon Meghan Markle për 'përdorim' e Princit

Kur çifti i nxiti njerëzit të votonin në zgjedhjet e vitit 2020, Trump u tha gazetarëve: "Unë nuk jam një fans i saj dhe do të thoja këtë, dhe ajo ndoshta e ka dëgjuar këtë. Por unë i uroj shumë fat Harrit, sepse ai do të ketë nevojë për të."

Në vitin 2019, ai i tha gazetës The Sun se ajo ishte "e keqe" në përgjigje të komenteve që ajo bëri për të përpara se të bëhej pjesë e familjes mbretërore, duke e quajtur atë "përçarës" dhe "mizogjinist".

Të fundit