POLITIKOFF

Donaldi tha se "është vetëm", Bora Zemani komenton deklaratën dhe flet edhe për Semin

Donaldi tha se "është vetëm", Bora Zemani komenton

Semi dhe Donaldi kanë pasur disa debate për shkak se Semi është treguar një shoqe protektive. Duke dashur t`i dalë në mbështetje Borës dhe kjo ka nxitur disa debate në shtëpinë e "Big Brother Vip Albania" dhe Donaldi dha deklaratën se "është vetëm", pavarësisht puthjes romantike në shtëpinë më të famshme për momentin në Shqipëri.

Donaldi deklaroi se është vetëm, jo në një lidhje dhe se ka shumë gjëra pa zgjidhur në raportin e tyre që do t’i sqarojë kur të dalë. Megjithatë fjalia nuk u prit mirë nga Semi, shoqja e ngushtë e Borës.

Lidhur me këtë, ka reaguar Bora përmes një video të gjatë në Instagram ku ndër të tjera thotë:

“Sot më është mbushur Instagrami plot për të. Unë e dua shumë, ju e keni kuptuar sa e dua unë Semin dhe e njoh shumë mirë, ndryshe nuk do ishte pjesë e jetës sime për kaq shumë vitë. Mendoj që gjërat që e kanë ruajtur marrëdhënien tonë kanë qenë disa. E para, besimi sepse ne vëmë dorë në zjarr për njëra-tjetrën, kaq mirë e njohim njëra-tjetrën. E dyta protektiviteti. Është diçka që disa të tjerë e konsiderojnë si diçka të keqe, por unë mendoj se është diçka që e ka ruajtur miqësinë tonë sepse jemi protektive ndaj njëra-tjetrës."

“Tjetra është fakti që e pranojmë njëra-tjetrën ashtu siç jemi, pa u munduar ta ndryshojmë. Unë Semin e kam pranuar siç është. Ndonjëherë flet më shumë seç duhet. Ndonjëherë bën gallata më shumë seç duhet, të përqafon më shumë seç duhet, ndonjëherë të mbron më shumë seç duhet. Kjo nuk ka asgjë të keqe. Nuk shoh asnjë gjë të keqe, sidomos kur gjërat nuk bëhen me qëllim negativ, përkundrazi. Sot jam e lumtur dhe krenare që më është mbushur Instagrami me vajza që më shkruajnë se do të donin një shoqe si Semi,” - vazhdoi më tej moderatorja.

Ndërsa për Donaldin, Bora foli shkurt, ku tha:

“Sa i përket situatës tjetër, ju e dini qëndrimin tim pavarësisht provokimeve që mund të bëhen se ndoshta po mbahet ndonjë një qëndrim tjetër. Ku i dihet. Ku e dimë ne se çfarë ndodh jashtë!”

Ajo mban ende varësen e Donaldit dhe e tregon nga kamera, që do të thotë se Bora po e pret jashtë Donaldin.

Të fundit