POLITIKOFF

E ka për herë të parë, këngëtarja Selena Gomez nuk kishte votuar kurrë deri në zgjedhjet presidenciale të këtij viti

E ka për herë të parë, këngëtarja Selena Gomez nuk

Këngëtarja e njohur, Selena Gomez, është një votuese për herë të parë dhe këtë ajo e ka thënë me krenari. Gomez ka shpjeguar në një  bisedë me Damien Chazelle për " All In Campus Democracy Challenge", se nuk ka votuar kurrë para zgjedhjeve presidenciale të këtij viti - dhe se ajo është e ngazëllyer që dëgjohet zëri i saj.

Ajo dhe Chazelle folën për rëndësinë e informimit dhe punuan me të rinjtë, duke i inkurajuar ata që të shkruajnë me miqtë e tyre dhe familjen dhe t'i inkurajojnë ata të votojnë.

"Sinqerisht, nuk kam turp ta them këtë, por ... Unë jam disi ... Kjo ishte hera ime e parë," tha ajo. "Kjo është kaq e vërtetë dhe unë tani po e pranoj atë tek njerëzit: vota ime llogaritet."

"Kur mora fletën time të votimit, u emocionova shumë, sikur të ndjehesha pjesë e saj," shtoi ajo. "Ne duam që njerëzit të përdorin zërin e tyre."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Just finished filling out my ballot!

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

Ditari politik

Të fundit