Flash News

POLITIKOFF

E kishte mbajtur të fshehtë, moderatori Sokol Balla bëhet baba për herë të tretë

E kishte mbajtur të fshehtë, moderatori Sokol Balla bëhet baba

Gazetari Sokol Balla është bërë baba për herë të tretë i një vogëlusheje. Balla e kishte mbajtur të fshehtë këtë lajm derisa e rrëfeu për  “Fit Station” në “News 24” se është bekuar me një tjetër fëmijë.

Ka vetëm një muaj që e vogla i është shtuar familjes së tyre:

“Tashmë jam me tre fëmijë, nga njëra anë ndjehem i plotësuar se në familjen tonë ne kemi qenë 3 fëmijë dhe unë tani jam si babai im me tre fëmijë. Është një ndjenjë plotësimi shumë e bukur por si e thashë anoj te babai që i llastoj fëmijët.”

Balla ka treguar se vajzës i kanë vendosur emrin Brooklyn.

 

Ditari politik

Të fundit