POLITIKOFF

E krijoi në shtëpinë e BBV, "Vëllai i Madh" vendos për herë të parë këngën e re të Fifit, si reaguan banorët

E krijoi në shtëpinë e BBV, "Vëllai i Madh" vendos

Kënga "Diell" e Fifit u kthye në një nga të preferuarat për banorët, edhe pse nuk ishte përpunuar ende. Kjo këngë u krijua nga Fifi kur ishte brenda në shtëpi dhe vetë banorët e këndonin herë pas herë pasi e pëlqenin shumë.

Pasi doli nga shtëpia, Fifi e ka përpunuar në studio dhe ka publikuar versionin demo të kësaj këngë, që e ka titulluar "Diell".

Mbrëmë në mesnatë, Vëllai i Madh e ka vendosur për herë të parë këtë këngë për banorët të cilët u habitën aq sa u lumturuan. Ndërkohë Arjola u përlot shumë dhe pas mbarimit të këngës Iliri dhe Sara duartrokitën dhe banorët e tjerë kërkonin që të luhet sërish.

Të fundit