Flash News

POLITIKOFF

Edhe pse ka nisur procesi i divorcit me Kim Kardashian, Kanye West ende sillet si i martuar

Edhe pse ka nisur procesi i divorcit me Kim Kardashian, Kanye West ende sillet

Kanye West dhe Kim Kardashian kanë nisur procedurat e divorcit dhe pavarësisht se janë prindër të 4 fëmijëve, dhe pavarësisht përpjekjeve për të shpëtuar martesën; duket se dyshja nuk ka gjetur zgjedhje tjetër përpos ndarjes.

Edhe pse ka nisur procesi i divorcit me Kim Kardashian, Kanye West ende sillet

Por, Kanye Ëest ende është parë me unazën e martesës në dorë dhe edhe pse po ndahet me Kim-in, ai në fakt end epo sillet si i martuar.

Reperi buzëqeshi ndërsa drejtohej në zyrën e tij në Calabasas dhe unaza e martesës ishte ende në gishtin e tij.

Edhe pse ka nisur procesi i divorcit me Kim Kardashian, Kanye West ende sillet

Të fundit