Flash News

POLITIKOFF

Edhe Scarlett Johansson e pakënaqur me 'Golden Globes',  i bashkohet kritikëve

Edhe Scarlett Johansson e pakënaqur me 'Golden Globes',  i

Në "grupin" e kritikëve të 'Golden Globes' është futur dhe aktorja e famshme Scarlett Johansson. Ajo pretendon se ka hasur me diskriminim për ndarjen e çmimeve.

Kujtojmë se organizatorët e Golden Globe, Shoqata e Shtypit të Huaj të Holltwood-it (HFPA) është akuzuar për mungesë diversiteti dhe mungesë transparence.

Johansson mendon si shumë të tjerë që “Golden Globes” ka nevojë për “reformë themelore”.

Të fundit