Flash News

POLITIKOFF

Eksploroni mënyra të reja për të krijuar me kamerën e Galaxy S23 & S23+

Eksploroni mënyra të reja për të krijuar me kamerën e

Disa profile në rrjetet sociale janë më tërheqëse dhe më interesante për t'u ndjekur. Arsyeja? Kontent shumë i mirë, fotografi cilësore etj...Forca e vërtetë e serisë më të re Samsung Galaxy S23 qëndron pikërisht te sistemi i kamerave premium me opsione dhe karakteristika të panumërta që sjellin një përvojë të shkëlqyer të videografisë dhe fotografisë. Galaxy S23 dhe S23+ janë të pajisur me kamera të nivelit profesional, me sensorë të një rezolucioni të lartë dhe inteligjentë, pikselë që përthithin dritën për të realizuar shkrepje të pastra, në çdo orë.

Eksploroni mënyra të reja për të krijuar me kamerën e

Sistemi i  kamerës së pasme përfshin një kamerë Wide Angle 50MP, e ndjekur nga një lente dytësore telefoto 10 MP me zmadhim optik 3x, së fundi një kamerë Ultra Wide 12 MP me një fushë shikimi 120 gradë për kapjen e imazheve më të gjera. E nëse jeni të interesuar për video, sistemi i kamerës së pasme mund të shkrep deri në 8K me 30 fps ndërsa, kamera selfie 12MP arrin në 4K.

Kap të gjitha detajet me rezolucion 50MP

Sensori kryesor në Samsung Galaxy S23 dhe S23+ është 50MP. Nëse dëshironi, mund të bëni fotografi me rezolucion të plotë duke zgjedhur opsionin 50 MP. Gjithashtu, kamera Wide-angle 50 MP punon me një çip të fuqishëm, duke kombinuar me shpejtësi kornizat për të nxjerrë pjesë nga secili në një fotografi të vetme me rezolucion të lartë. Duke shtuar dhe teknologjinë Detail Enhancer cilësia e fotove është edhe me e lartë.

Foto & Video Selfie Natën

Kamerat selfie janë më të rëndësishme se kurrë për mënyrën se si ne komunikojmë sot. Seria Galaxy S23 prezantoI fokusimin automatik të shpejtë dhe kamerën e parë selfie Super HDR, duke kaluar nga 30 në 60 fps, për imazhe dhe video dukshëm më të mira në pjesën e përparme. Për më tepër, teknologjia Dual Pixel e kamerës së përparme përqendrohet më me shpejtësi dhe saktësi, edhe në ndriçim të ulët. Kjo bën që kamera e përparme e Samsung Galaxy S23 & S23+ të kapë me qartësi foto dhe video selfie edhe pasi dielli të perëndojë.

Eksploroni mënyra të reja për të krijuar me kamerën e

Realizoni Video Portrete

Nëse dëshironi të regjistroni njerëz, modaliteti Portrait Video në kamerën e Samsung Galaxy S23 mund të jetë shumë i dobishëm. Në modalitetin Portrait Video, sfondi turbullohet dhe fokusi kryesor i videos do jenë personazhet e videos. 

Expert Raw

Për përdoruesit që duan kontrollin dhe personalizimin, seria Galaxy S23 ofron një sërë mjetesh që diferencojnë çdo përvojë fotografike. Aplikacioni Expert RAW, i disponueshëm ekskluzivisht në Samsung Galaxy, mundëson shkrepjen dhe modifikimin e imazheve në stilin DSLR në RAW dhe JPEG. Përdoruesit mund të eksperimentojnë me artin fotografik me ekspozime të shumëfishta ose të kapin një pamje të qartë të Rrugës së Qumështit me cilësimet e Astrophoto dhe tani, pasi të shkarkohen në Galaxy S23, veçoritë Expert RAW mund të aksesohen brenda aplikacionit Samsung Camera.

Eksploroni mënyra të reja për të krijuar me kamerën e

Me blerjen e Galaxy S23, S23+ ose S23 Ultra, do të përfitoni memorien 100 GB në Microsoft 365 Basic“OneDrive cloud” për 6 muaj, me të cilin do të mund t'i mbani të sigurta të gjitha të dhënat dhe fotot tuaja.  Për më shumë informacion, vizitoni: https://www.samsung.com/al/offer/one-drive-promo-2023/

Të fundit