Flash News

POLITIKOFF

Elhaida Dani flet për fëmijërinë: ‘Jam rritur në familje patriarkale dhe fanatike’

Elhaida Dani flet për fëmijërinë: ‘Jam rritur në

Elhaida Dani ishte e ftuar në podcast-in e kryeministrit Edi Rama “Flasim”, ku rrëfeu disa të pathëna mbi fëmijërinë e saj, për të cilën u shpreh se nuk ishte e lehtë. Këngëtarja tha se është rritur në një familje patriarkale dhe se jeta e saj ndryshoi në mënyrë të menjëherëshme kur shkoi në Itali.

“Me një fjalë është nga ndryshimet më të mëdha të jetës time sepse kam lindur në një familje patriarkale. Dhe prandaj ndoshta kam pasur një karakter kaq të ndrydhur.

Nuk flisja, nuk hapesha, nuk tregoja me të vërtet vetveten sepse nuk e mendoja që opinioni im mund të kishte rëndësi. Dhe është një problem që shumë vajza e kanë sot në Shqipëri. Kështu që, më ka ndodhur një ndryshim radikal në jetën time në moshën 19-vjeçare që vendos të iki në Itali sepse babai im është patriarkal fanatik, por kur kuptoi që unë kisha një talent për muzikën tha: ‘Çfarë të ardhme mund t’i ofroj unë vajzës time që është më e mirë sesa ajo që mund t’i ofrojë vet vetes së vet me talentin e saj.’

Kështu që, në momentin që unë iki në Itali, jeta ime ndryshon totalisht. Në ato momente çdo vendim i jetës sime duhet të merrej nga unë”-tha Elhaida.

Të fundit