POLITIKOFF

Elisabetta Franchi për Marinën: Është si një barbie

Elisabetta Franchi për Marinën: Është si një barbie

Marina Vjollca është imazh i markës së njohur italiane Elisabetta Franchi.

Sot, moderatorja ka zhvilluar një takim me ta dhe në faqen zyrtare të instagramit të markës, shkruhet kaq shumë lëvdata për bukuroshen shqiptare.

“Sot dua t’iu prezantoj Marinën që siç e shikoni është një vajzë shumë e bukur. Ajo është nga Shqipëria, ne jemi fqinj. Unë doja të zgjidhja një vajzës shqiptare sepse doja që marka ime të prezantohej edhe për vajzat atje, jo vetëm për ato që jetojnë në Itali. Dhe zgjodha Marinën që është si një barbie”, shkruhet në faqen e Instagramit.

Elisabetta Franchi për Marinën: Është si një barbieElisabetta Franchi për Marinën: Është si një barbie

Ditari politik

Të fundit