Flash News

POLITIKOFF

Ellie Goulding bëhet nënë për herë të parë

Ellie Goulding bëhet nënë për herë të parë

Ellie Goulding është bërë nënë për herë të parë. Këngëtarja 34-dhe bashkëshorti i saj Caspar Jopling po përjetojnë emocionet e bukura si prindër të rinj edhe pse nuk kanë zbuluar ende gjininë e bebes.

Bashkshorti i saj ka postuar ditën e djeshme një foto duke treguar gjendjen e këngëtares dhe fëmijës. Jopling theksoi se familja e tij ishte e shëndetshme dhe ndiheshin shumë të lumtur, po aq sa dhe mirënjohës.

Caspar shtoi në mbishkrimin mbi foto se gjithçka që dëshiron në këto momente, të shijojë momentet e ëmbla në privatësi larg vëmendjes së publikut.

Ellie Goulding bëhet nënë për herë të parë

Të fundit