Flash News

POLITIKOFF

Eno Popi do të bashkëprezantojë me Bora Zemanin "Dancing With the Stars"

Eno Popi do të bashkëprezantojë me Bora Zemanin "Dancing

Në një bisedë gjatë një interviste në “Wake up”, Eno Popi zbuloi sot në mëngjes se këtë sezon do t’i bashkohet ekipit të “Dancing with the stars”.

“Unë këtë sezon i bashkohem ekipit të ‘Dancing with the stars’. Është kënaqësi të rikthehem me një prej programet jashtëzakonisht më të mira në televizion ndërkombëtarisht,” tha ai.

Më pas, shtoi: “Do të bashkëprezantoj me Borën. Do të jem në Gold Room dhe për mënyrën se si janë ndërtuar gjërat, kam thënë po sepse është shumë sfiduese kjo pjesa e të marrit opinionin e parë, në momentin e parë, kur dikush sapo ka përfunduar një performancë."

Përpos “Dancing with the stars”, Eno zbuloi se këtë vjeshtë do të drejtojë edhe një program që do të përqendrohet te sipërmarrjet e të rinjve. “Dancing with the stars” do të nisë më 7 tetor. Programi ka si producente Sara Hoxhën. Deri tani, janë zbuluar dy anëtarë të jurisë, balerini Kledi Kadiu dhe producentja Dalina Buzi.

Të fundit