Flash News

POLITIKOFF

Ermonela Jaho shpallet nga ‘Internacional Cassical Music Awards’ si zëri i vitit

Ermonela Jaho shpallet nga ‘Internacional Cassical Music Awards’ si

Sopranoja e njohur Ermonela Jaho, ka fituar ‘Vocal Music’, çmimin e vitit 2021 International Classical Music Awards. Sipas lajmit zyrtar që është bërë publik online, Ermonela ka fituar në kategorinë Juria e ka vlerësuar sopranon shqiptare për dramacitetin artistik që i ka dhënë interpretimeve të saj.

“Karizma e saj dhe aftësia për të emocionuar publikun e për të fituar simpatinë e dëgjuesve janë thelbi i performancave të saj të jashtëzakonshme në këngë”, mësohet të kenë thënë ndër të tjera anëtarët e jurisë.

Ermonela Jaho shpallet nga ‘Internacional Cassical Music Awards’ si

Ditari politik

Të fundit