Flash News

POLITIKOFF

Çfarë kërkuan Meghan dhe Harry për ditëlindjen e Archie-t

Çfarë kërkuan Meghan dhe Harry për ditëlindjen e

Në ditëlindjen e dytë të Archie-t, Meghan dhe Harry kanë vendosur të drejtojnë një kërkesë speciale për të gjithë.

Me anë të një postimi në faqen zyrtare të fondacionit të tyre, çifti kanë kërkuar me shumë dashuri që të gjithë të kontribuojnë sado pak për të kaluar situatën e vështirë me pandeminë. Ata dëshirojnë që me anë të fondacionit të tyre, kush të mundet të dhurojë për të ndihmuar në shpërndarjen e vaksinave në të gjithë botën, njësoj dhe pa diferencime të asnjë forme.

Çfarë kërkuan Meghan dhe Harry për ditëlindjen e

Fondacioni i tyre mban emrin e djalit dhe Harry dhe Meghan duan të nderojnë djalin e tyre me këtë kërkesë.

Archie shumë shpejt do të bëhet vëlla i madh i familjes pasi pritet të vijë në jetë motra e vogël e tij.

Të fundit