Flash News

POLITIKOFF

"Kjo tokë magjike", çfarë tha Diplo për artistët e Kosovës

"Kjo tokë magjike", çfarë tha Diplo për

DJ i njohur Diplo pati fjalë të mëdha për artistët kosovarë. Me të arritur në tokën e Kosovës, nga avioni ai shkroi: "Mirësevini në tokën magjike të yjeve të popit".

Artisti me famë botërore do të performojë sonte në Sunnt Hill Festival.

Festivali ka natën e fundit dhe si të tjerat, do të jetë magjike.

"Kjo tokë magjike", çfarë tha Diplo për

Të fundit