Flash News

POLITIKOFF

Filmat dhe serialet më të shikuara të të gjitha kohërave në Netflix

Filmat dhe serialet më të shikuara të të gjitha

Netflix ka publikuar listën me serialet dhe filmat më të shikuar, sipas orëve që përdoruesit kanë harxhuar duke i parë ato.

Deri në 2021, platforma gjurmonte numrin e llogarive që fillojnë të shikojnë një serial apo film, por që atëherë kanë filluar të numërojnë shikueshmërinë sipas numrit të orëve të shikimit.

Duke përdorur këtë metodë, ata tani kanë publikuar një listë të hiteve më të mëdha që janë publikuar ndonjëherë në Netflix.

10 serialet më të ndjekur në gjuhën angleze:

1. Stranger Things – sezoni 4 – 1.352.090.000 orë shikimi
2. Wednesday – sezoni 1 – 1.237.150. 000 orë shikimi
3. DAHMER – 856.220.000 orë shikimi
4. Bridgerton – sezoni 2 – 656.260.000 orë shikimi
5. Bridgerton – sezoni 1 – 625.490.000 orë shikimi
6. Stranger Things –  sezoni 3 – 582.100.000 orë shikimi
7. Lucifer – sezoni 5 – 569.480.000 orë shikimi
8. The Witcher – sezona 1 – 541.010.000 orë shikimi
9. Inventing Anna – 511.920.000 orë shikimi
10. Ginny & Georgia – sezoni 2 – 504.780.000 orë shikimi

10 serialet më të ndjekura në gjuhë huaj (jo-angleze):

1. Squid Game – sezoni 1 – 1.650.450.000 orë shikimi
2. Money Heist – sezoni 5 – 792.230.000 orë shikimi
3. Money Heist – sezoni 4 619.010.000 orë shikimi
4. All of Us Are Dead – sezoni 1- 560.780.000 orë shikimi
5. Money Heist – sezoni 3 – 426.400.000 orë shikimi
6. Extraordinary Attorney Woo – sezoni 1 – 402.470.000 orë shikimi
7. The Glory – sezoni 1 – 380.380.000 orë shikimi
8. Café con aroma de mujer – sezoni 1 – 326.910.000 orë shikimi
9. Lupin – sezoni 1 – 316.830.000 orë shikimi
10. Elite – sezoni 3 – 275.300.000 orë shikimi

10 filmat më të shikuar në gjuhë të huaj (jo-angleze):

1. Troll -155.560.000 orë shikimi
2. Blood Red Sky -110.520.000 orë shikimi
3. The Platform – 108.090.000 orë shikimi
4. All Quiet on the Western Front – 101.360.000 orë shikimi
5. Black Crab – 94.130.000 orë shikimi
6. Through My Window – 92.440.000 orë shikimi
7. The Takedown – 78.630.000 orë shikimi
8. Below Zero – 78.300.000 orë shikimi
9. My Name Is Vendetta – 68.730.000 orë shikimi
10. Loving Adults – 67.340.000 sati orë shikimi

10 filmat më të shikuar në anglisht:

1. Red Notice – 364.020.000 orë shikimi
2. Don’t Look Up – 359.790.000 orë shikimi
3. Bird Box – 282.020.000 orë shikimi
4. Glass Onion: A Knives Out Mystery – 279.740.000 orë shikimi
5. The Gray Man – 253.870.000 orë shikimi
6. The Adam Project – 233.160.000 orë shikimi
7. Extraction – 231.340.000 orë shikimi
8. Purple Hearts – 228.690.000 orë shikimi
9. The Unforgivable – 214.700.000 orë shikimi
10. The Irishman -214.570.000 orë shikimi. 

Të fundit