Flash News

POLITIKOFF

Fitoi gjyqin për “Shape of You”, Ed Sheeran merr 1 milion dollarë dëmshpërblim

Fitoi gjyqin për “Shape of You”, Ed Sheeran merr 1 milion

Ed Sheeran ka marrë një tjetër fitore në gjyqin e për të drejtat e autorit dhe Gjykata i akordoi këngëtarit mbi 1.1 milionë dollarë dëmshpërblim.

Gjyqtari Antony Zacaroli shkroi në gjykimin e tij:

“Pika e fillimit është të identifikohen fituesit dhe humbësit në aksion sepse rregulli i përgjithshëm është që pala e pasuksesshme të paguajë kostot e palës së suksesshme… Nuk ka asnjë dyshim për këtë: [Sheeran] padyshim fitoi dhe fitoi në çdo pikë thelbësore.”

Fitoi gjyqin për “Shape of You”, Ed Sheeran merr 1 milion

Të fundit