POLITIKOFF

Foto e rrallë e Sabri Fejzullahut me djalin e madh nga martesa e parë

Foto e rrallë e Sabri Fejzullahut me djalin e madh nga martesa e parë

Këngëtari i njohur Sabri Fejzullahu ka postuar një foto me djalin e tij të madh që e ka nga martesa me gruan e parë. Sabriu poston shumë rrallë foto me djalin e madh dhe kjo foto është komentuar gjerësisht në mediat online.

Ndoshta pak e dinë, por Sabriu ka dy fëmijë nga martesa e parë, një djalë dhe një vajzë – Armendi dhe Adelina. Ndërsa me gruan e dytë, ka vetëm Ermalin, që ka ndjekur hapat e babait duke u bërë këngëtar.

Në foton e postuar në Instagram, të dy duken shumë të dashur me njëri tjetrin dhe Sabriu shkruan:

"Djali i jem i madhi Armend - Votra."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sabri Fejzullahu (@sabrifejzullahu_official)

Ditari politik

Të fundit