Flash News

POLITIKOFF

FOTO/ Media e huaj rendit 10 meshkujt shqiptarë më të bukur për këtë vit, kush është i pari

FOTO/ Media e huaj rendit 10 meshkujt shqiptarë më të bukur

Media ndërkombëtare "Conan Daily" ka publikuar së fundmi një artikull ku rendit 10 meshkujt më të pashëm të Shqipërisë për këtë vit. Pjesa më e madhe e 10-shes me shqiptarët më të bukur nuk jetojnë në Shqipëri.

Pjesë e listës janë aktorë si Oni Pustina, Enver Gjokaj, Nik Xhelilaj apo Niko Pepaj; këngëtari Alban Skënderaj; modeli Patrick Rukai; boksieri Valdrin Muriqi; futbollisti Jurgen Gjasula dhe ish-futbollisti Lorik Cana, ndërsa 10-shen e plotëson ish-konkurenti i Përputhen Mevlan Shaba.

Media ka zgjedhur si të parin në listë, aktorin Niko Pepaj. Më poshtë renditja e plotë me 10 shqiptarët më të pamshëm të vitit 2021:

#10. Mevlan Shaba  

FOTO/ Media e huaj rendit 10 meshkujt shqiptarë më të bukur

#9. Alban Skënderaj

FOTO/ Media e huaj rendit 10 meshkujt shqiptarë më të bukur

#8. Valdrin Muriqi

FOTO/ Media e huaj rendit 10 meshkujt shqiptarë më të bukur

#7. Oni Pustina

FOTO/ Media e huaj rendit 10 meshkujt shqiptarë më të bukur

#6. Lorik Cana

FOTO/ Media e huaj rendit 10 meshkujt shqiptarë më të bukur

#5. Nik Xhelilaj

FOTO/ Media e huaj rendit 10 meshkujt shqiptarë më të bukur

#4. Enver Gjokaj

FOTO/ Media e huaj rendit 10 meshkujt shqiptarë më të bukur

#3. Jurgen Gjasula

FOTO/ Media e huaj rendit 10 meshkujt shqiptarë më të bukur

#2. Patrick Rukai

FOTO/ Media e huaj rendit 10 meshkujt shqiptarë më të bukur

#1. Niko Pepaj

FOTO/ Media e huaj rendit 10 meshkujt shqiptarë më të bukur

Të fundit