Flash News

POLITIKOFF

Fotoja e saj qarkulloi në kopertinë, "Forbes" nxjerr blof Alketa Vejsiun: Lajm i rremë, s'ka lidhje me ne

Fotoja e saj qarkulloi në kopertinë, "Forbes" nxjerr blof

Në rrjet qarkulloi disa ditë më parë një foto e moderatores Alketa Vejsiu në kopertinën e Forbes UK. Lajmi titullohej Kurora e tre-fishtë: Mbretëreshë e TV, Medias Digjitale dhe Biznesit.

Ajo që binte në sy ishte fakti se artikulli nuk kishte emrin e autorit, gazetarit që e kishte shkruar dhe në fund të shkrimit kishte një sqarim mbi ‘Forbes Staff’, ku tekstualisht shkruhej:

‘Stafi i Forbes është një anëtar i nderuar i ekipit prestigjioz të Forbes Angli, i përkushtuar për të ofruar përmbajtje të jashtëzakonshme dhe gazetari të thellë. Me një njohuri të gjerë të peizazhit të biznesit lokal dhe një angazhim të palëkundur për të zbuluar histori magjepsëse, Stafi i Forbes shfaq ekspertizën e tyre në fushën e raportimit të biznesit. Si një kontribues i respektuar dhe i dashur për Forbes Angli, ata u ofrojnë lexuesve perspektiva të paçmueshme mbi ekosistemin e gjallë dhe dinamik të biznesit të Anglisë’.

Gazetarja Rezearta Çaushaj ka kontaktuar me Forbes përmes email-it ku thuhet se Forbes nuk ka asnjë lidhje me të quajturën “Forbes UK”. Nuk dimë nëse moderatorja ka rënë pre e ndonjë skeme mashtrimi por partneriteti i shpallur me FORBES, është lajm i rremë.

Të fundit