Flash News

POLITIKOFF

Frekuenca optimale të postimeve, sa aktiv duhet të jeni në mediat sociale

Frekuenca optimale të postimeve, sa aktiv duhet të jeni në

Nëse edhe ju po pyesni, si të gjithë fillestarët, sa shpesh duhet të postoni në mediat sociale, në mënyrë që të jeni interesantë dhe jo të lodhshëm për të gjithë ndjekësit, ka një ‘numër perfekt’ për çdo platformë sociale. Duhet të postoni aq herë sa keni një përmbajtje cilësore për të postuar. Natyrisht, kjo llogaritet edhe në varësi të llojit të profilit, por edhe qëllimit që keni për ta përdoruar llogarinë tuaj sociale. Sigurohuni që të keni vazhdimisht përmbajtje cilësore.

Frekuenca optimale të postimeve, sa aktiv duhet të jeni në

Ekzistojnë frekuenca optimale të postimeve në platforma të ndryshme në mediat sociale.

Ja cilat janë disa nga platformat që në të cilat ju duhet të ruani një frekuencë optimale.

Facebook - 1 herë në ditë

TikTok - 3 herë në ditë

Twitter - 15-20 tweets në ditë

Pinterest - 10-25 Pins në ditë

Instagram - 1 ose 2 herë në ditë

LinkedIn - 2 herë në javë

YouTube - 1 herë në javë

Të fundit