Flash News

POLITIKOFF

George Clooney dhe Julia Roberts ribashkohen për "Biletë për në Parajsë"

George Clooney dhe Julia Roberts ribashkohen për "Biletë për

Ka kohë që i kemi parë së bashku në ekran, por George Clooney dhe Julia Roberts ende e kanë magjinë që të na bëjnë ti adhurojmë. Bashkë aktorët e "Ocean's Eleven" janë rikthyer në një komedi romantike.

"Ticket to Paradise" paraqet çiftin si ish-bashkëshortë që bashkohen për të provuar të ndalojnë vajzën e tyre (të luajtur nga Kaitlyn Dever) të martohen në Bali me një burrë që sapo e ka njohur.

"19 vitet më të këqija të jetës sime," thotë Clooney në karakter në trailer ndërsa personazhi i Roberts shfaqet për t'u ulur pranë tij në një fluturim.

"Ne ishim të martuar vetëm për pesë," thotë ajo.

“Po numëroj rimëkëmbjen”, përgjigjet ai.

"Njerëzit ndonjëherë e keqinterpretojnë sasinë e kohës që ka kaluar që unë nuk kam bërë një komedi romantike si të mos dua ta bëj," tha Roberts së fundmi për New York Times Magazine.

Filmi del në kinema më 21 tetor.

Të fundit