Flash News

POLITIKOFF

Gjesti i "MTV Music Award" për viktimat e sulmit terrorist të 11 shtatorit

Gjesti i "MTV Music Award" për viktimat e sulmit terrorist

Me 12 shtator do të rikthehet sërish "Video Music Awards" në New York Citydhe ky është një njoftim zyrtar i bërë nga vetë MTV.

Gjesti i "MTV Music Award" për viktimat e sulmit terrorist

Është vendosur që me këtë rast të nderohen edhe viktimat e sulmit terrorist të 11 shtatorit për 20-vjetorin.

Gjesti i "MTV Music Award" për viktimat e sulmit terrorist

Spektakli do të transmetohet live nga 'Barclays Center' dhe MTV do të nderojë jetët e humbura, familjet e tyre dhe anëtarët e shërbimeve që ju përgjigjen sulmeve.

Të fundit