POLITIKOFF

Gjesti prekës i Ed Sheeran për spitalin ku u trajtua gjyshja e tij e ndjerë

Gjesti prekës i Ed Sheeran për spitalin ku u trajtua gjyshja e tij e

Këngëtari britanik Ed Sheeran ka bërë një gjest emocionues dhe prekës për spitalin ku kujdesej gjyshja e tij e ndjerë. Ai ka duruar një shumë parash për spitalin Aldeburgh për të blerë instrumente muzikore për pacientët me nevoja të veçanta.

Gjesti prekës i Ed Sheeran për spitalin ku u trajtua gjyshja e tij e

Ky donacion u krye përmes Fondacionit  Framlingham Trust, që u krijua për t’ju ardhur në ndihmë shkollave në vendin e tij të origjinës, Suffolk. Kujtojmë që pak kohë më parë, artisti me famë botërore dhuroi një shumë prej 200 mijë paundësh, për shkollën ku ai studioi dhe njohu gruan e tij, Cherry Seaborn.

Ditari politik

Të fundit