Flash News

POLITIKOFF

Gjithçka që duhet të dini për serialin Jon Snow që po zhvillohet me Kit Harington e "Game of Thrones"

Gjithçka që duhet të dini për serialin Jon Snow që po

Si quhet?

Në qershor 2022, Martin zbuloi se titulli i shfaqjes është "Snow".

Gjithçka që duhet të dini për serialin Jon Snow që po

Kur jepet premiera?

Nuk është bërë e ditur asnjë datë premierë pasi seriali është ende në fazat e hershme të zhvillimit.

Gjithçka që duhet të dini për serialin Jon Snow që po

Kush është në këtë serial?

HBO nuk ka bërë asnjë njoftim zyrtar për kastin. Në qershor 2022, "The Hollywood Reporter" zbuloi se Harington do të riprodhojë rolin e tij si "Jon Snow" nëse rrjeti ecën përpara me serialin.

Gjithçka që duhet të dini për serialin Jon Snow që po

Si do të lidhet me 'Game of Thrones'?

Snow pritet të jetë një vazhdim që zhvillohet pas ngjarjeve të GoT, gjë që lë mundësinë e hapur që disa nga personazhet e atij seriali të kthehen. Kur seria origjinale përfundoi, Jon u kthye në "Castle Black" me Tormund Giantsbane (Kristofer Hivju), më pas i çoi kafshët e egra në tokat e tyre përtej Murit. Bran kryesoi Westerosin si Mbreti i Gjashtë Mbretërive pas shkëputjes së Veriut, ndërsa Sansa Stark (Sophie Turner) u bë mbretëreshë në veri. Arya (Maisie Williams) vendosi të largohej nga Westeros dhe të eksploronte Detin Sunset.

Gjithçka që duhet të dini për serialin Jon Snow që po

A do të mbivendoset me serialin 'House of the Dragon'?

"House of the Dragon" është vendosur qindra vjet përpara GoT, kështu që nuk ka gjasa që Snow të mbivendoset me serialin prequel.

Gjithçka që duhet të dini për serialin Jon Snow që po

A është i përfshirë George R.R. Martin?

Shkrimtari konfirmoi përfshirjen e tij me Snow në një postim në blog të qershorit 2022, megjithëse ai nuk specifikoi se në çfarë cilësie. "Ekipi i Kit më ka vizituar këtu në Santa Fe dhe ka punuar me mua dhe ekipin tim të shkrimtarëve/konsulentëve të shkëlqyer, të talentuar për të krijuar shfaqjen," shkroi ai, duke vënë në dukje se ka disa spinoffs të tjerë të GoT në zhvillim që mund të mos ia dalin  në seri. "Asgjë nuk është ndezur ende dhe nuk ka asnjë garanci se kur ose nëse do të jetë ... në ndonjë nga këto shfaqje," shtoi ai. "Mundësia që të katër serialet të shfaqen ... mirë, do të më pëlqente, por zakonisht nuk funksionon kështu."

Të fundit