Flash News

POLITIKOFF

iPhone sjell 21 emoji të reja në përditësimin e ri të iOS 16.4

iPhone sjell 21 emoji të reja në përditësimin e ri të

Keni një iPhone? Epo është koha për një përditësim tjetër. Apple prezantoi ​​përditësimin më të ri për iPhone, iOS 16.4, i cili përfshin disa veçori dhe përmirësime sigurie, së bashku me një grup të ri emoji. Së bashku me lançimin e përditësimit të ardhshëm të software-it të iPhone, që është i disponueshëm që nga e hëna, Apple lëshoi ​​gjithashtu watchOS 9.4, versioni më i fundit i softuerit për Apple Watch. Të dy përditësimet e software-it ofrohen përmes aplikacionit Settings në iPhone dhe Apple Watch. Sipas Apple, përditësimi përmban 21 emoji të reja, të cilat përfshijnë një kombinim të kafshëve, gjesteve të duarve dhe objekteve. Shtesat e sjellin sasinë totale të emoji-ve të disponueshme në më shumë se 3600.

iPhone sjell 21 emoji të reja në përditësimin e ri të

Së bashku me përditësimet e sigurisë, iOS 16.4 shton disa veçori të tjera, të tilla si njoftimet për aplikacionet e web-it të shtuara në ekranin bazë, izolimin e zërit për thirrjet celulare dhe një cilësim të ri aksesueshmërie që i lejon përdoruesit të zbehin automatikisht videon kur janë ndezjet e dritës ose efektet. Përdoruesit mund të shkojnë te aplikacioni “Settings” në iPhone-in e tyre, të zgjedhin “General”, më pas të zgjedhin “Software Update”. Më pas, klikoni shkarkoni dhe instaloni. Për të qenë të sigurt, sigurohuni që telefoni të jetë i lidhur në një karikues në mënyrë që të mos fiket gjatë përditësimit. Është e rëndësishme ta mbani iPhone tuaj të përditësuar me software-in më të fundit pasi përfshin përditësime për të mbrojtur sigurinë e telefonit inteligjent.

Të fundit