Flash News

POLITIKOFF

Ish-shoqja e ngushtë e Heard: Nuk e kam parë kurrë Johnny Depp të godasë Amber

Ish-shoqja e ngushtë e Heard: Nuk e kam parë kurrë Johnny Depp

Jemi në ditën e 18-të të gjyqit "Johnny Depp-Amber Heard". Gjykata është ende duke dëgjuar dëshminë e regjistruar të ish-shoqes së Amber Heard, Raquel "Rocky" Pennington, e cila tani po pyetet nga avokati i Depp, Camille Vasquez nëse e ka parë ndonjëherë aktorin të sulmojë fizikisht Heardin.

Avokatja e Johnny Depp, Camille Vasquez tani e tërheq vëmendjen e saj me daljen e Heard në "The Late Late Shoë" me James Corden në vitin 2015, e cila u zhvillua një ditë pasi Heard pretendoi se ajo ishte sulmuar nga Depp.

Ajo pyeti ish-shoqen e Amber Heard, Raquel 'Rocky' Pennington, e cila ishte me Heardin kur ajo po bëhej gati për shfaqjen në apartamentin e saj, nëse Heard u tregoi atyre rreth lëndimeve të saj. Pennington kujton Heard-in duke i "i treguar" grimerit të saj buzën dhe stilistit të saj flokët që i mungonin në kokë.

Kur u pyet nëse ajo e ka parë personalisht Depp-in të shkaktojë lëndimin e Heard-it, Pennington thotë: "Jo, nuk e kam parë".

Avokatja e aktorit, Vasquez pyet: "A keni qenë ndonjëherë dëshmitare që  Depp të ketë goditur zonjën Heard?"

"Jo," përgjigjet Pennington.

Avokati vazhdon: "A keni qenë ndonjëherë dëshmitare që zoti Depp i ka hedhur ndonjë gjë zonjës Heard?"

Pennington përgjigjet: "Jo".

Avokati i Depp pyet: "A keni qenë ndonjëherë dëshmitar që Depp e shkelmonte zonjën Heard?"

Pennington përsëri thotë se nuk e ka parë asnjëherë të ketë ndodhur kjo.

Të fundit