Flash News

POLITIKOFF

Jay-Z drejt falimentimit për shkak të pandemisë, shet gjysmën e aksioneve të kompanisë

Jay-Z drejt falimentimit për shkak të pandemisë, shet

Jay-Z është një nga reperët më të njohur në botë dhe po ashtu një biznesmen i suksesshëm. Bashkëshorti i Beyonces, në vitin 2006 u bashkua me markën e famshme Armand de Brignac, ndërsa në vitin 2014 u bë aksioner i vetëm i kompanisë.

Por reperi 51-vjeçar ka shitur 50% të aksioneve të kompanisë së tij të shampanjës për shkak të pandemisë. Pandemia e Covid-19 ka bërë që të anulohen festimet dhe për pasojë shumë biznese kanë falimentuar.

Dërgesat e shampanjës ranë 18% në 2020 krahasuar me 2019, ku reperi kishte shitur gjysmë milioni shishe për rreth 270 franga.

Ditari politik

Të fundit