Flash News

POLITIKOFF

Justin Bieber shihet parë për herë të parë në publik që nga diagnoza me sindromën Ramsay Hunt

Justin Bieber shihet parë për herë të parë në

Ylli kanadez i muzikës, Justin Bieber është parë në publik për herë të parë që nga diagnoza e sindromës Ramsay Hunt.

Bieber i cili dukej se ishte në gjendje të mirë shpirtërore, u pa me gruan e tij, Hailey Bieber. TMZ raportoi se ata ishin të qetë kur zbritën nga avioni i tyre në Los Angeles, pasi kaluan 2 javët e fundit në një ishull privat në Bahamas.

Justin Bieber shihet parë për herë të parë në

Çifti mori pushim në mënyrë që këngëtari të pushonte dhe të shërohej nga çrregullimi i rrallë neurologjik.

Bieber mbajti një profil mjaft të ulët, duke veshur nuanca dhe një kapuç, por Justin dhe Hailey u ndalën në Sushi Park në WeHo për të ngrënë shpejt përpara se të niseshin për në shtëpi.

Të fundit