POLITIKOFF

Kamala Harris dërgoi një mesazh të rëndësishëm me pamjen e saj të përurimit

Kamala Harris dërgoi një mesazh të rëndësishëm me

Për herë të parë në histori, Shtetet e Bashkuara të Amerikës do të kenë një grua si Zëvendës Presidente. Kamala Harris ka bërë betimin e saj pak më parë, duke u bërë kështu gruaja e parë me ngjyrë dhe aziatiko-amerikane që mban këtë pozicion.

Kamala Harris dërgoi një mesazh të rëndësishëm me

Gjatë një rasti të rëndësishëm, Zëvendës Presidentja e zgjedhur kishte veshur një xhaketë vjollcë mbretërore nga stilisti Christopher John Rogers dhe më vonë ajo veshi një veshje nga Sergio Hudson. Hudson është gjithashtu një dizajner i zi nga Karolina e Jugut.

Kamala Harris dërgoi një mesazh të rëndësishëm me

Një natë para inaugurimit, Kamala Harris  kishte veshur një xhaketë nga fituesi i CFDA, Kerby Jean Raymond nga Pyer Moss.

Duke përdorur këto veshje gjatë ceremonive historike për të përfaqësuar talentin e personave me ngjyrë, sipas mediave të huaja Harris mund të jetë duke i dhënë një ton agjendës së saj më të madhe gjatë katër viteve të ardhshme.

Ajo ka një rol veçanërisht të fuqishëm në Senatin Amerikan, që do të thotë se do të ketë një dorë të rëndësishme në marrjen e vendimeve në lidhje me politikat për të drejtat racore, të drejtat e grave dhe lehtësimin për komunitetet më të goditura nga koronavirusi.

Kjo sigurisht nuk është hera e parë që Zv/presidentja Harris shënon një moment përmes ansamblit të saj. Në mbrëmjen që ajo dhe Joe Biden festuan fitoren e tyre, Harris veshi një kostum të bardhë për të bërë fjalimin e saj.

Kamala Harris dërgoi një mesazh të rëndësishëm me

Stili ishte një kthim prapa i votuesve që luftuan për miratimin e ndryshimit të 19-të. "Ndërsa unë mund të jem gruaja e parë në këtë zyrë, nuk do të jem e fundit," tha Harris në fjalimin e saj. "Sepse çdo vajzë e vogël që shikon sonte sheh se ky është një vend i mundësive."

Kamala Harris dërgoi një mesazh të rëndësishëm me

Ditari politik

Të fundit