Flash News

POLITIKOFF

Kendall Jenner dhe ylli i NBA-së Devin Booker ndahen pas 2 vitesh lidhjeje

Kendall Jenner dhe ylli i NBA-së Devin Booker ndahen pas 2 vitesh lidhjeje

Kendall Jenner thuhet se është beqare. Marrëdhënia e yllit të "Kardashians" me profesionistin e NBA-së Devin Booker ka përfunduar pas dy vitesh, sipas "Entertainment Tonight" dhe "E! News".

Kendall Jenner dhe ylli i NBA-së Devin Booker ndahen pas 2 vitesh lidhjeje

Një burim i tha ET se "Kendall ndihet sikur janë në rrugë të ndryshme", ndërsa një tjetër i brendshëm vuri në dukje për median se modelja dhe atleti "kanë pasur diskutime për të ardhmen e tyre, por ata nuk janë në të njëjtën faqe".

Për më tepër, një burim i veçantë i tha "E! News" të mërkurën se "Kendall dhe Devin kanë pasur një problem të ashpër kohët e fundit dhe janë ndarë për rreth një javë e gjysmë."

Të fundit