Flash News

POLITIKOFF

Kënga e Izraelit në ‘Eurovision 2024’ mund të skualifikohet

Kënga e Izraelit në ‘Eurovision 2024’ mund të

Kënga e Izraelit në ‘Eurovision 2024’ mund të s'kualifikohet për shkak të përmbajtjes politike të tekstit, shkruan WiWiBlogs.

Transmetuesi i Eurovisionit në Izrael, KAN, ka mbledhur një këshill për të diskutuar skualifikimin e mundshëm dhe u vendos që nëse kënga skualifikohet për shkak të përmbajtjes së saj politike, Izraeli do të tërhiqet nga Eurovisioni në vend që të ndryshojë fjalët ose të zëvendësojë këngën.

Kujtojmë ëë 16 shkurt, Bashkimi Evropian i Transmetimeve (EBU) përsëriti se nuk do ta përjashtojë Izraelin nga Eurovisioni për shkak të luftës së vazhdueshme në Gaza.

Të fundit