Flash News

POLITIKOFF

Këto modele do të "udhëheqin" 2021-shin

Këto modele do të "udhëheqin" 2021-shin

Trendet e prerjeve të flokëve që do të shihni kudo gjatë vitit 2021, do të jenë retro.

"Historia ka tendencë të përsëritet, ashtu si edhe modelet e flokëve, dhe këtë vit,"- tha Brad Mondo, stilist dhe themelues i Xmondo Hair, për POPSUGAR.

"Shumica e prerjeve të flokëve që shohim do të 'vijnë' drejt nga vitet '70."

Këto modele do të "udhëheqin" 2021-shinKëto modele do të "udhëheqin" 2021-shinKëto modele do të "udhëheqin" 2021-shinKëto modele do të "udhëheqin" 2021-shinKëto modele do të "udhëheqin" 2021-shinKëto modele do të "udhëheqin" 2021-shinKëto modele do të "udhëheqin" 2021-shinKëto modele do të "udhëheqin" 2021-shin

Ditari politik

Të fundit