Flash News

POLITIKOFF

Khloe Kardashian dhe Tristan Thompson prindër për herë të dytë, vjen në jetë bebi përmes një nëne surrogate

Khloe Kardashian dhe Tristan Thompson prindër për herë të

Khloe Kardashian dhe Tristan Thompson kanë mirëpritur fëmijën e tyre të dytë së bashku.

Një përfaqësues i Khloe tregon për People ish çifti mirëpritën djalin e tyre nëpërmjet një surrogate.

“Khloe është jashtëzakonisht mirënjohëse ndaj nënës surrogate për një bekim kaq të bukur”, tha përfaqësuesi i Kardashian.

Të fundit