Flash News

POLITIKOFF

Konfirmohet zyrtarisht, modelet iPhone 16 Pro do të kenë ekrane më të mëdha

Konfirmohet zyrtarisht, modelet iPhone 16 Pro do të kenë ekrane

Linja e iPhone 16 Pro e Apple për vitin 2024 do të ketë ekrane më të mëdha. Ross Young e pretendoi për herë të parë këtë në fillim të këtij muaji dhe Ming-Chi Kuo doli në skenë disa ditë më pas, duke thënë të njëjtën gjë, pra do të ketë ekrane më të mëdha për modelet Pro në linjën e iPhone 16.

Konfirmohet zyrtarisht, modelet iPhone 16 Pro do të kenë ekrane

Megjithatë, nuk ka një konsensus të qartë se sa më të mëdhenj do të jenë iPhone 16 Pro dhe Pro Max në krahasim me paraardhësit e tyre. Sido që të jetë, tendenca në rritje është e qartë dhe një pjesë e arsyes është hardueri shtesë që Apple dëshiron të vendosë në këta smartphone. Reporteri teknologjik Mark Gurman beson se kamera e shumëpritur me zmadhimin e modalitetit si periskop është arsyeja se pse Apple ka rritur madhësinë e ekranit.

Rikujtojmë, se Franca është duke kryer një hetim mbi gjigantin amerikan të teknologjisë, Apple, për veprimet e supozuara që telefonat të ngadalësohen. Ankesa fillestare ishte kryer nga Grupi i Ndalimit të Vjetrimit të Planifikuar (HOP). Sipas HOP-së, Apple kryen praktika të njohura si “njehsim”, ku numrat serialë të komponentëve identifikohen nga pajisja bazë. Kjo ia lejon softuerit të iPhone-it që t’i njohë produktet jozyrtare që i zëvendësojnë ato zyrtare.

Të fundit