POLITIKOFF

Kur bëhen bashkë fotografi Rankin dhe muzikantja Stefflon Don

Kur bëhen bashkë fotografi Rankin dhe muzikantja Stefflon Don

Duke kombinuar frymën e viteve '80 me energjinë e mediave të sotme sociale, Rankin dhe Stefflon Don kanë ri-imagjinuar një epokë të përjetshme me fotografi, video dhe përmbajtje për Instagram dhe TikTok. Ngjyrat, stili dhe estetika e xhirimit, u shndërruan përmes lenteve të ngushta të Samsung Galaxy S21 Ultra. 

Kur bëhen bashkë fotografi Rankin dhe muzikantja Stefflon Don

Rankin pohon “Procesi im krijues është i rrënjosur në eksplorimin e teknikave dhe metodave të reja për të krijuar përmbajtje revolucionare. Duke punuar me Stefflon Don, Samsung dhe Galaxy S21 Ultra, pata mundësinë të kanalizoja një lloj të ri krijimtarie ndërsa ende i qëndroja besnik etikës sime. Unë po bëja atë që dua, pikërisht me një smartphone - duke krijuar, xhiruar, redaktuar dhe prodhuar përmbajtje të përshtatshme për shoqërinë, në një lëvizje që e diversifikoi punën time përtej asaj që imagjinoja se ishte e mundur. Unë jam gjithashtu me të vërtetë krenar që ne mund të nderonim legjendat frymëzuese të viteve 80, të cilët shprehën lirisht individualitetin e tyre dhe vazhdojnë të frymëzojnë brezin e ri të sotëm." 

Kur bëhen bashkë fotografi Rankin dhe muzikantja Stefflon Don

Stefflon Don shtoi gjithashtu: "Artistët e viteve ’80 hapën rrugën që muzikantët si unë të kishin sukses - ka qenë një mundësi fantastike për të punuar me Samsung dhe Rankin për të nderuar stilin dhe energjinë e tyre të mahnitshme." 

Kur bëhen bashkë fotografi Rankin dhe muzikantja Stefflon DonKur bëhen bashkë fotografi Rankin dhe muzikantja Stefflon DonKur bëhen bashkë fotografi Rankin dhe muzikantja Stefflon Don

Ditari politik

Të fundit