POLITIKOFF

Kur të famshmit janë veshur thuajse ngjashëm me njëri-tjetrin duke "shkatërruar" streotipet gjinore

Kur të famshmit janë veshur thuajse ngjashëm me

Ne po jetojmë në botë ku stereotipet gjinorë po zëvendësohen nga larmia dhe fleksibiliteti në të gjitha sferat e jetës, dhe parakalimet në tapetin e kuq nuk bëjnë përjashtim. Vazhdimisht shohim gra të famshme që vishen me kostume serioze dhe kravata, ndërsa disa burra të famshëm po vjedhin shfaqjen teksa vishen me fustane dhe bluza të tejdukshme.

Më poshtë mund të shihni disa të famshëm që kanë shumë ndikim në botën e artit dhe të muzikës teksa shkatërrojnë stereotipet gjinore me paraqitjen e tyre.

Zendaya VS Timothée Chalamet
Kur të famshmit janë veshur thuajse ngjashëm me
Zendaya VS Michael B. Jordan
Kur të famshmit janë veshur thuajse ngjashëm me
Naomi Campbell VS Antoni Porowski
Kur të famshmit janë veshur thuajse ngjashëm me
Jameela Jamil VS Jonathan Van Ness
Kur të famshmit janë veshur thuajse ngjashëm me
Jamie Lee Curtis VS Timothée Chalamet 
Kur të famshmit janë veshur thuajse ngjashëm me
Lady Gaga VS Harry Styles 
Kur të famshmit janë veshur thuajse ngjashëm me
Jennifer Lawrence VS Billy Porter
Kur të famshmit janë veshur thuajse ngjashëm me

Ditari politik

Të fundit