Flash News

POLITIKOFF

Kush po kujdeset për dukjen e Meghan Markle

Kush po kujdeset për dukjen e Meghan Markle

Meghan Markle është konsideruar gjithnjë si një ikonë e stilit mbretëror dhe zgjedhjet e saj kanë qenë gjithmonë të pëlqyera dhe shumë të komentuara.

Sidomos gjatë kësaj periudhe kur ajo është në pritje të fëmijës së dytë dhe daljet e saj janë bërë akoma më të shpeshta, po komentohet gjithnjë e më shumë për stilin e veshjes dhe se kush po kujdeset për të.

Kush po kujdeset për dukjen e Meghan Markle

E fundit që mori vëmendje ishte video e shkurtër promovuese e bisedës së çiftit me Oprah Winfrey ku Meghan u shfaq me një fustan të Giorgio Armani, i zi me lule të bardha.

Kush po kujdeset për dukjen e Meghan Markle

Më herët ajo u vesh në një video të ‘Spotify’ me një fustan të Oscar De La Renta dhe në foton e parë kur u lançua lajmi i pritjes së ëmbël me një fustan të gjatë.

Kush po kujdeset për dukjen e Meghan Markle

Të fundit