Flash News

POLITIKOFF

Kush u vesh më bukur në “Bafta TV Awards 2021”

Kush u vesh më bukur në “Bafta TV Awards 2021”

Mbrëmë është mbajtur ceremonia e ndarjes së çmimeve “Bafta TV Awards 2021” dhe sigurisht që si gjithmonë në evente të tilla, vëmendje të madhe ka marrë tapeti i kuq.

Ceremonia e ndarjes së çmimeve është mbajtur ashtu si shumë evente të tjera, me distancë fizike.

Më poshtë keni të veshurat më bukur sipas "Bazaar":\

Kush u vesh më bukur në “Bafta TV Awards 2021”Kush u vesh më bukur në “Bafta TV Awards 2021”Kush u vesh më bukur në “Bafta TV Awards 2021”Kush u vesh më bukur në “Bafta TV Awards 2021”Kush u vesh më bukur në “Bafta TV Awards 2021”Kush u vesh më bukur në “Bafta TV Awards 2021”Kush u vesh më bukur në “Bafta TV Awards 2021”Kush u vesh më bukur në “Bafta TV Awards 2021”

Të fundit