POLITIKOFF

“La Casa de Papel”, seriali spanjoll është sot më i njohuri në Netflix

“La Casa de Papel”, seriali spanjoll është sot më i

“La Casa de Papel” është shfaqja më e njohur në Netflix për momentin, sipas sistemit të renditjes publike të shërbimit të transmetimit. Me 3 dhjetor është publikuar dhe pjesa e dytë me 5 pjesë e sezonit të fundit dhe final të bandës së LCDP.

Ky serial është një nga shfaqjet më të ndjekura në gjuhën jo-angleze në Netflix, është një shembull tjetër i suksesit të platformës me programimin ndërkombëtar.

“La Casa de Papel”, seriali spanjoll është sot më i

Pas "La Casa de Papel", i dyti është  “Lost in Space”, e cila pati premierën e sezonit të tretë dhe të fundit më 1 dhjetor. Në vendin e tretë është “True Story”, një miniserial i ri dramatik me Kevin Hart dhe Ëesley Snipes.

 

Të fundit