Flash News

POLITIKOFF

Lady Gaga dhe Jennifer Lopez do të këndojnë himnin kombëtar në inaugurimin e Joe Biden

Lady Gaga dhe Jennifer Lopez do të këndojnë himnin kombëtar

Lady Gaga dhe Jennifer Lopez do të këndojnë himnin kombëtar në ceremoninë e betimit të Presidentit të zgjedhur Joe Biden dhe Zëvendës Presidentes së zgjedhur Kamala Harris. Njoftimi është bërë sot  nga Komiteti Presidencial Përurues.

Lady Gaga dhe Jennifer Lopez do të këndojnë himnin kombëtar

Gaga, i cili ka një histori aktivizmi së bashku me Biden dhe bëri fushatë për të gjatë zgjedhjeve të përgjithshme, do të interpretojë himnin kombëtar. Do të ketë një performancë muzikore nga Lopez, e cila ka përdorur zërin e saj gjatë pandemisë së koronavirusit për të folur kundër taksës disproporcionale për minoritarët.

Kjo ceremoni do të zhvillohet në oborrin e ndërtesës së Kongresit Amerikan. Gjithashtu, këngëtarë të tjerë që do të performojnë janë Demi Lovato dhe Justin Timberlake.

Ditari politik

Të fundit