Flash News

POLITIKOFF

Të shqetësuar për shëndetin e saj, mbretëresha Elizabeth bën daljen surprizë

Të shqetësuar për shëndetin e saj, mbretëresha

Mbretëresha Elizabeth II shkëlqeu sot teksa bëri një paraqitje befasuese në shfaqjen e kuajve "Royal Windsor 2022" mes shqetësimeve në rritje për shëndetin. 96-vjeçarja u fotografua me një buzëqeshje në fytyrën e saj teksa u bëri dorë subjekteve të saj në ditën e dytë të ngjarjes, e cila u mbajt pranë rezidencës së saj aktuale, Kështjellës Windsor.

Të shqetësuar për shëndetin e saj, mbretëresha

Sovranja në fuqi dukej tepër e trullosur teksa iu dorëzua një trofe pasi kali i saj Balmoral Leia fitoi "Klasin e Malësisë". Mbretëresha u pa gjithashtu teksa po udhëtonte rreth ngjarjes me një Range Rover të gjelbër.

Të shqetësuar për shëndetin e saj, mbretëresha

Lartësia e saj mbretërore kishte veshur një pulovër blu dhe një fund gri të gjatë dhe aksesorë me një çantë të zezë prej lëkure të lyer, një shall mëndafshi të lidhur rreth flokëve dhe syze dielli me ngjyrë portokalli.

Të shqetësuar për shëndetin e saj, mbretëresha

“Ajo ishte në gjendje shpirtërore”, tha një dëshmitar okular për People.

Dalja e parë publike e monarkes erdhi pas disa javësh, që është një dalje surprizë në mes të frikës për shëndetin e saj. Në tetor 2021, ajo u shtrua në spital për një natë, megjithëse arsyeja mbetet e paqartë. Ajo gjithashtu filloi të përdorte një shkop "për rehatinë e saj", tha një burim për Page Six në atë kohë.

Të shqetësuar për shëndetin e saj, mbretëresha

Të fundit