Flash News

POLITIKOFF

Me Kiara Titon, Ronaldo Sharkën, Monika Lubonjën (dhe emra të tjerë të njohur): Detaje për 'Kepin e Tundimeve'

Me Kiara Titon, Ronaldo Sharkën, Monika Lubonjën (dhe emra të

Reality show "Kepi i Tundimeve" u realizua për herë të parë vitin e kaluar në bregdetin e Kepit të Rodonit, ku personazhe të njohur e të panjohur duhet t'i rezistonin njëri-tjetrit, në këmbim të një shpërblimi.

Edhe këtë verë, programi do të jetë sërish në ekranin e "Top Channel", ndërkohë që kanë dalë disa detaje të reja mbi risitë e këtij sezoni.

"Kryefjala" ka zbuluar se "Kepi i Tundimeve" këtë verë do të ketë pjesëmarrës personazhe të njohur si Jori Delli, Ronaldo Sharka, Mevlan Shaba dhe partnerja e ti, e shumë të tjerë.

Thuhet se moderimi do t'i besohet Kiara Titos dhe opinioniste do të jetë Monika Lubonja.

Të fundit