Flash News

POLITIKOFF

Me një çmim që fillon nga 225 mijë dollarë, McLaren prezanton makinën e epokës së re

Me një çmim që fillon nga 225 mijë dollarë, McLaren

McLaren ka prezantuar makinën e re hibride të performancës së lartë me super veturën skulpturore 2022 Artura.

Së bashku me një brendshme më premium dhe më të gjerë se 720S, 2022 Artura ofron disa veçori të komoditetit dhe ndihmës së drejtuesit. Me gjatësi 4,5 metra, gjerësi 2,1 metra dhe lartësi 1,1 metra, McLaren Artura ka një motor 3.0 V6 si dhe një motor elektrik. Me motorin elektrik, mund të udhëtohet për 30 km.

Me një çmim që fillon nga 225 mijë dollarë, McLaren

Çfarë ka të re për 2022?

Atura është një model krejt i ri që përmban një motor elektrik hibrid V-6 dhe prezanton një platformë të re (të quajtur MCLA) për super-prodhuesin britanik.

Me çmim duke filluar rreth 225,000 dollarë, Artura është në dispozicion për t'u porositur tani dhe McLaren thotë se dërgesat do të bëhen më vonë këtë vit.

Burimi: Car and Driver

Me një çmim që fillon nga 225 mijë dollarë, McLarenMe një çmim që fillon nga 225 mijë dollarë, McLarenMe një çmim që fillon nga 225 mijë dollarë, McLarenMe një çmim që fillon nga 225 mijë dollarë, McLarenMe një çmim që fillon nga 225 mijë dollarë, McLarenMe një çmim që fillon nga 225 mijë dollarë, McLarenMe një çmim që fillon nga 225 mijë dollarë, McLarenMe një çmim që fillon nga 225 mijë dollarë, McLarenMe një çmim që fillon nga 225 mijë dollarë, McLarenMe një çmim që fillon nga 225 mijë dollarë, McLarenMe një çmim që fillon nga 225 mijë dollarë, McLarenMe një çmim që fillon nga 225 mijë dollarë, McLarenMe një çmim që fillon nga 225 mijë dollarë, McLarenMe një çmim që fillon nga 225 mijë dollarë, McLarenMe një çmim që fillon nga 225 mijë dollarë, McLarenMe një çmim që fillon nga 225 mijë dollarë, McLarenMe një çmim që fillon nga 225 mijë dollarë, McLarenMe një çmim që fillon nga 225 mijë dollarë, McLarenMe një çmim që fillon nga 225 mijë dollarë, McLaren

 

Të fundit