Flash News

POLITIKOFF

Me postimin e fundit Fifi ngre dyshimet se është ndarë nga Adisi

Me postimin e fundit Fifi ngre dyshimet se është ndarë nga Adisi

Fifi ka ngritur dyshimet përmes një postimi në Instastory se ajo mund t`i ketë dhënë fund lidhjes me Adis Patushin.

Me postimin e fundit Fifi ngre dyshimet se është ndarë nga Adisi

Në Instastory Fifi ka postuat një video që shkruan:

“Kjo pra na qënka dashuria,të kesh dikë që të pret,dikush që nuk dorëzohet në ty,dikush që nuk largohet pas disa gabimeve,dikush që të do sado që ta largosh. Por ky person sot shumë rrallë egziston”

Me postimin e fundit Fifi ngre dyshimet se është ndarë nga Adisi

Dhe më sipër ajo shkruan sërisht “Shumë rrallë e nashta edhe hiq!!!!”

Me postimin e fundit Fifi ngre dyshimet se është ndarë nga Adisi

Nuk dihet se çfarë ka ndodhur, por mesazhi mendohet se shkon indorekt për Adisin.

Të fundit